keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Perhe on paras

Otsikko, ei se pahinkaan voi nyt olla. :D
Vähän kuulumisia ensiksi. Täällä on satanu varmaan viikon suurin piirtein putkeen. Iskä laitto Usvan kopin kuntoon, saa nähdä meneekö poika sinne. Se on aina vierastanut koppia, mieluummin menee teranssin alle tai seisoo sateessa. Outo koira...
Se hirvenmetsästyskausi taisi alkaa jo pari viikkoa sitten ja ensimmäinen hirviporukka tallustelikin jo pellon poikki. Olihan taas vaihteeksi Usvalla haukkumista, sen verran outoa ääntä pitivät. Otin koiran päätyyn kattelemaan, kun äidin mielestä sen haukkuminen häiritsi hirviporukkaa. Ja pyh sanon minä, niin äänekästä porukkaa ei häiritse mikään. Porukka kuitenkin meni ja "rauha" palasi mäen päälle.
Muistakaahan taas laittaa heijastimet koirille ja itselle. Tänään lenkillä koiralla kyllä oli heijastimet, itse en tajunnut laittaa. Pitääkin heti etsiä jostain heijastin käteen. Onneksi ehdittiin kotiin ennen pimeää, meillä kun ei täällä päin ole nuita katulamppuja.
Muuta hätkähdyttävää ei taidakkaan olla tapahtunut. Tai no on, mutten vielä paljasta sitä. ;D Kuitenkin, päätin tehdä tälläsen kirjotuksen Usvan vanhemmista ja vähän muistakin. Oikeestaan vaan nimet ja kuvat, mutta kuitenkin.

-Usvan isä-
C.I.B FI MVA RU MVA BY MVA RKFV-11 STAALON USVATASSU
aka Uski, kuva © Tiina Soininen
-Usvan emä-
CIASMAN ILONPITO
aka Salli, kuva © Titta Repo
Siinä siis Usvan vanhemmat. Sallin olen itse tavannut kerran, silloin kun haimme Usvan kasvattajalta. Uskinkin kerran, Sotkamon ryhmänäyttelyssä. Uskin omistajan kanssa ollaan oltu yhteyksissä jonkin verran. Uski-iskän kanssa samassa talossa asustaa myös Usvan siskopuoli, Ruusa. Ruusan olen tavannut Pellon lapinkoirien erikoisnäyttelyssä. Näpsäkkä tyttö, muistuttaa kovasti isäänsä. Ja huomaa kyllä, mistä Usvakin on ilmeensä perinyt. :)

-Usvan siskopuoli-
MISKAJASMIN RUUSTIINA
aka Ruusa, kuva © Natalia
Muita Usvan sukulaisia en ole tavannut. Isänisä on Lumiturpa Oula ja isänemä Staalon Cheralfiina. Emänisä on Paukapää Veikko Peikko ja emänemä Orso-Farm Danna. Kuvia voi löytää Lappalaskoiragalleriasta.

2 kommenttia:

  1. Terveisiä Iina-mummolta (Staalon Cheralfiina) lapsenlapselle! :)

    t: Iina-mummo ja Anne-omistaja

    VastaaPoista