lauantai 11. toukokuuta 2013

Toukokuun kuulumisia

Tosi hienoja kuulumisia, täällä on yön aikana satanu lunta ja maa on valkoinen. Ihan kiva, suunnittelin kyllä uimista tälle päivälle. :D Vääntäydyin kirjoittamaan pitkästä aikaa postausta. Ja tällä kertaa aion taistella tähän kuvan!

Mutta koiriin! Mitäs ollaan touhuttu tässä toukokuun aikana. Tai no toukokuun alussa. Ainakin tein Usvalle yhden kerran verijälkeä, ihan kokeiluksi. Yllättävän hyvin onnistui, ensimmäiseksi kerraksi. Jazzykin olisi halunnut, mutta ei, tämä oli Usvan juttu. Yhdessä poikien kanssa ollaan tehty kävelyreissuja, eilen nimitin kaksikon nuijaksi ja tosinuijaksi. Usva käyttäytyisi muuten tosi hyvin, mutta sillä on aina jonnekki hirveä hoppu. Varsinkin kun Jazzy on mukana. Käytiin eilettäin pari kertaa ojassakin, kun tuo neljän vanha ikinuori loikki milloin minkäkin perässä. Tosinuija, eli Jazzy, on täysin sekaisin autoista. Vielä meidän sirkus kuitenkin hengissä on. Jazzyn kanssa käytiin tuossa keskiviikkona ihan kahdestaan kävelemässä. Hui kamala, kuin jännitävää oli. Ajatella, että joku kehtaa jättää pelottavan kaivurin kauhan tien varteen. Eikä siinä vielä kaikki, kuinka ne kehtaa kaivaa sillä kaivurilla omalla pihalla? Nämä oli Jazzystä hirvittävän pelottavia, voi sitä huudon määrää. No mutta tästäkin lenkistä selvittiin hengissä. Torstaina käytiin sitten Jazzyn, Jennin ja Bellan kanssa keskustassa kävelemässä ja koirapuistossa vähän juoksemassa. Oli sen jälkeen väsynyt tuo poika. Ja niin olin minäkin, nukahdin pariksi tunniksi.

Lenkkeilyn lisäksi ollaan ehditty ihan näyttelyihin asti. Tällä kertaa Jazzyn kanssa. Jazzyn ensimmäiset näyttelyt Kajaanissa 5.5. pentuluokassa. Kisakaverina oli oma sisko, Noppa. Itse jännitin kauheasti ravaamista, kun pari viikkoa aiemmin Posion mätsärissä ei saatu raviaskeltakaan aikaiseksi. Mutta nyt meni kuin vanha tekijä, poika oli kehässä kuin kotonaan. Tuomari kehui kovasti ja saatiin KP. Itse olin ihan innoissani, mutta samalla seurasin miten se sisko siellä kehässä menee. Hyvin meni Noppakin ja KP tuli. Sitten oli vuorossa ROP-pennun valinta. Pieni kierros kehässä ja tuomari ojentaa meille ROP-pentu ruusukkeen. Aivan mahtavaa! Ajatella, minun käppänä ROP-pentu heti ekassa näyttelyssä. Huh huh! :) Olimme iskän, Fannin ja kolmen koiran kanssa liikenteessä. Joten iskälle Jazzy ja äkkiä auttamaan Fannia kahden koiran kanssa. Oli kyllä Blackbagheera'silla menestyksekäs päivä. Väsyneenä ajettiin sitten kotiin.

Että näin on meillä toukokuu alkanut. Nyt peräti yksi kuva. :)


Kajaani 5.5. ROP-pentu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti